Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування та дітей з особливими освітніми потребами

Дата: 02.06.2022 08:42
Кількість переглядів: 287

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє.

Саме сьогодні в час віроломної війни Росії проти України, дітям потрібна особлива любов, увага  і турбота. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.         

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня  було організоване свято «Країна дитячих мрій» для дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування та дітей з особливими освітніми потребами. 

Захід відбувся на території бази сімейного відпочинку «Акварай», куди було запрошено 60 дітей зазначених пільгових категорій.

Свято проводилося за сприяння Шаргородської міської ради. В якості спонсорів свята виступили небайдужі підприємці та керівники фермерських господарств: Бешлей В.В., ФОП Літвіненко О.М., ФГ «Плебанівський сад» голови господарства Соколового П.Й. та постійних меценатів, які допомагають не один рік, за що їм щира подяка.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей учасники свята отримали солодкі подарунки від Шаргородської міської ради та поласували смачним обідом (за рахунок спонсорських коштів).

Діти мали змогу насолоджуватись іграми та конкурсами, стрибками на батуті, катанням на гойдалках та приймали участь у арт-терапії: працювали з кольоровим піском та фарбами.

Юні гості свята в цей день отримали велике задоволення та велику кількість позитивних емоцій, яскраві враження від весело проведеного часу.

Служба у справах дітей міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора