Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська громада отримала пральне обладнання для потреб внутрішньо переміщених осіб

Дата: 03.06.2022 15:49
Кількість переглядів: 292

На сьогоднішній день в Шаргородській територіальній громаді проживає біля 2 тисяч осіб з числа ВПО, майже 600 з них – діти.

Міською радою вживаються усі необхідні заходи, направлені на турботу та піклування про людей, які через війну змушені покинути свої домівки та оселились на теренах Шаргородщини.

На жаль, наявні ресурси не завжди дають змогу в повному обсязі забезпечити потреби внутрішньо переміщених осіб. Та завдяки співпраці з різними благодійними організаціями, в тому числі й закордонними, вдається облаштовувати побут та покращувати умови проживання ВПО.

 

Сьогодні Шаргородська територіальна громада отримала пральне обладнання (пральна та сушильна машини), яке уже передано до одного з сіл громади у пункт розміщення вимушених переселенців.

Ця подія стала можливою завдяки благодійній ініціативі Міжнародної організації з міграції та сприяння Вінницької обласної Ради.

Така підтримка громади – надзвичайно важлива. Адже усі ми маємо допомагати,  зробити усе можливе, аби переселенці відчували турботу та комфорт. Дякуємо усім, хто долучився до цієї справи!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора