Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями села Конатківці

Дата: 24.06.2022 15:30
Кількість переглядів: 310

Спільного з міським головою Володимиром Барецьким в сьогоднішній  зустрічі взяли участь заступник міського голови Людмила Петелько та староста Василь Гавришенко.

Зустріч відбулась у формі конструктивного діалогу та активної співпраці. Місцеві жителі мали можливість задати міському голові чимало питань.

Найбільше конатківчан турбувало питання неналежної роботи пересувного відділення поштового зв’язку та незадовільна якість обслуговування листоношами найбільш вразливих категорій населення. Проблемною є те, що поштова кореспонденція та нараховані соціальні виплати надходять до адресата із суттєвим запізненням, що створює певні труднощі, особливо пенсіонерам. В цьому контексті міський голова наголосив, що з метою вирішення цієї проблеми звертатиметься до дирекції Укрпошти та триматиме це питання на особистому контролі.

Далі, в ході зустрічі, було обговорено питання щодо подальшого використання приміщення місцевої школи. Після реорганізації у сфері освіти, ця будівля пустує. Враховуючи ініціативу релігійної громади парафії Покрови Пресвятої Богородиці міста Шаргород щодо створення оздоровчого  табору відпочинку для дітей у приміщенні бувшого Конатковецького освітнього закладу, міський голова виніс це питання на громадське обговорення. Дане починання було схвалено та підтримано місцевими жителями, адже цю роботу необхідно розпочинати уже зараз (до початку нового навчального року).

Учасників зустрічі також турбували питання земельних відносин, соціального захисту населення та ін..

По завершенні роботи у селі Конатківці, міський голова надав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради щодо вирішення піднятих проблемних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора