Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні Шаргородщина відзначає День Конституції України

Дата: 28.06.2022 13:15
Кількість переглядів: 263

Сьогодні, 28 червня 2022 року, в міській раді, за участі працівників органів місцевого самоврядування, керівників окремих установ та організацій Шаргородської громади,  відбувся захід, приурочений Дню Конституції України.

З невимовним щемом у серцях присутніх в залі прозвучали Державний Гімн України та пісня «Боже, Україну бережи!».

Священною хвилиною мовчання учасники заходу вшанували всіх солдатів - героїв, борців за незалежність України та  невинно убієнних українців.

З нагоди державного свята до присутніх звернувся міський голова Володимир Барецький, який зазначив, що Основний Закон України надає кожному громадянину Української Держави надзвичайно широкі права. Проте не потрібно забувати  й про обов’язки та персональну відповідальність за світле та незалежне майбутнє України.

«Своєю вірою та діями зміцнюймо нашу Державу та Збройні Сили України, шануймо свій рід, бережімо один одного, залишімо добрий слід в історії  незалежної, вільної України! … Переконаний ворога буде вигнано з нашої землі, Україна переможе!» - сказав міський голова та побажав шаргородцям мирного неба, найшвидшої перемоги, злагоди та  благополуччя у родинах.

З нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України 19 трудівникам громади вручено Почесні Грамоти міської ради  за сумлінну працю, високу професійну майстерність та проявлену відповідальність у роботі з внутрішньо переміщеними особами.

Прозвучали патріотичні музичні композиції, які змусили кожного вкотре відчути гордість за велич українського народу, його героїчні подвиги та трудові досягнення, за силу і мужність воїнів-захисників України, за жагу до волі та щасливого майбутнього наступних поколінь українців!   

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора