Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Внутрішньо переміщені особи Шаргородщини отримують гуманітарну допомогу

Дата: 06.07.2022 17:24
Кількість переглядів: 471

Нещодавно до Шаргородської територіальної громади надійшли продукти від гуманітарної організації «World Central Kitchen», які  розфасовані та наразі передаються  внутрішньо переміщеним особам, які, потерпаючи від війни, тимчасово знайшли прихисток  у Шаргородській громаді. 

Протягом 06-08 липня 2022 року кожна родина ВПО, яка офіційно зареєстрована у нашій громаді, отримує набір з продуктами харчування.

Переміщені особи міста Шаргорода допомогу отримують за адресою: вул. Героїв Майдану, будинок 222  (Центр надання адміністративних послуг).

Для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають в старостинських округах громади, продукти видаються за адресами адміністративних будівель колишніх сільських рад.

Міська рада висловлює щиру подяку «World central kitchen» та  усім волонтерам, які допомагають громаді у цей складний час.

Дякуємо за підтримку і любов до України!

Разом до Перемоги!  

 

Довідково: «World Central Kitchen» — гуманітарна організація, заснована іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом. З самого початку повномасштабної війни в Україні  "World Central Kitchen" готували їжу та  надавали гуманітарну допомогу для  українців. За понад три місяці роботи в Україні американська гуманітарна організація розширила зону роботи від кордону України та Польщі,  до понад 240 населених пунктів України та понад 27,8 мільйона порцій їжі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора