Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо на благодійний концерт по збору коштів на придбання «ШАРГОРОДСЬКОГО КВАДРОКОПТЕРА»

Дата: 14.07.2022 10:40
Кількість переглядів: 1158

Сьогодні вся Україна в тривозі, але, дякувати Богу, лише частина її у вогні і ми  повинні переосмислити просту, прадавню істину: надійний тил – запорука успіху кожного бійця! Наразі,  ми підтримуємо наші Збройні Сили хто чим може: вірою, молитвою, працею і благодійництвом.                       

Задля допомоги нашим воїнам – захисникам, які знаходяться на передовій, в липні місяці у Шаргородській громаді започатковано акцію по збору коштів на придбання дрону для військової  частини,  де служать наші земляки: ударного БПЛА Кажан Е620, який є потужною зброєю для особливих бойових умов.

Таким чином, розгорнувся справжній марафон. До збору коштів приєдналися всі небайдужі шаргородці! Вуличні акції провели БДЮТ, Шаргородська школа мистецтв, міські школи №1 і №2,  Слободо-Шаргородська школа, Шаргородська гімназія, центр культури і дозвілля та сільські заклади культури громади.

До шаргородського марафону, також, долучився наш земляк,  виходець з с. Гибалівка – Йосип Заволович, який запросив до участі у ньому заслуженого артиста України, співака – Михайла Грицкана, пісні якого відрізняються сильними текстами і яскравими мелодіями.

Саме тому, Шаргородською міською радою прийнято рішення про проведення 24 липня 2022 року о 17.00 год. на центральній площі міста   концерту патріотичної пісні по збору коштів на придбання «ШАРГОРОДСЬКОГО КВАДРОКОПТЕРА», що стане  завершенням марафону, а виступ артиста буде заключним акордом у цій культурно-мистецькій акції. 

Підтримаймо наших героїв! Допоможемо нашим Збройним Силам!

Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора