Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась двадцять друга позачергова сесія міської ради 8 скликання

Дата: 19.07.2022 11:45
Кількість переглядів: 233

Сьогодні, 19 липня 2022 року, відбулась двадцять друга позачергова сесія міської ради 8 скликання під головуванням міського голови Володимира Барецького.

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

Насамперед депутати міської ради вшанували хвилиною мовчання загиблих земляків - оборонців України.

В ході пленарного засідання сесії депутатами було розглянуто п’ять проектів рішень.

В результаті розгляду та обговорення питань порядку денного депутатами міської ради затверджено Антикризовий план реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 років у Шаргородській територіальній громаді.

Одним з питань порядку денного було присвоєння звання «Почесний громадянин міста Шаргород»  Перебийносу Петру Мойсейовичу - письменнику, заслуженому журналісту України, заслуженому діячу мистецтв України, вихідцю Шаргородської територіальної громади. Нагородження відбудеться під час міських урочистостей з нагоди відзначення Дня незалежності України.

Необхідно зазначити, що усі проекти рішень, які виносились на розгляд депутатів міської ради, попередньо були розглянуті та опрацьовані постійними комісіями міської ради.

Завершуючи засідання сесії, міський голова поінформував депутатів та онлайн аудиторію про  завдання, над виконанням яких міська влада наразі працює. Зокрема було зазначено наступне:

-  до Шаргородської територіальної громади продовжує надходити гуманітарна допомога, яка сортується та передається тим, хто її потребує;

- на теренах громади оголошено про збір коштів на «Шаргородський квадрокоптер». Завдяки згуртованості та креативності активних шаргородців, дорослих та дітей уже зібрано чималу суму. Заключний етап даного марафону відбудеться 24.07.2022 р.: на центральній площі міста планується провести концерт за участі заслуженого артиста України Михайла Грицкана. В зв’язку з цим, міський голова запросив усіх бажаючих прийти на даний захід  та зробити свій внесок у загальну благодійну справу тощо.

Також міський голова повідомив, що чергову сесію міської ради планується провести 26 серпня поточного року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора