Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді відбувся благодійний концерт за участі заслуженого артиста України Михайла Грицкана

Дата: 25.07.2022 08:46
Кількість переглядів: 1124

24 липня в рамках  культурно-мистецького акції по збору коштів для придбання «Шаргородського квадрокоптера»,  на центральній площі міста Шаргород відбувся благодійний концерт заслуженого артиста України Михайла Грицкана, який пройшов в дуже теплій та патріотичній атмосфері.

Перша частина концерту  відкрилась   хореографічною композицію « Над Україною»,  у виконанні  зразкової студії «Роял Денс» Шаргородського ЦКіД (керівник Тетяна Винокур). Продовжив її вокальний квартет  клубу с.Будне у складі Оксани Зелінської, Оксани Магдалюк, Євгенія Кривдюка, Артура Семенюка,  піснею «Зродились ми великої години».

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших земляків, загиблих воїнів,  які боролись та віддали своє життя за Незалежність України та усіх, хто став жертвою цієї страшної війни.

Задушевну «Молитву за Україну» виконала  автор,  письменниця, член Спілки  письменників України  Ганна Боярська.

Начальник відділу культури і туризму Тетяна Янчурська, як ведуча благодійного концерту, поінформувала, що до Шаргородської міської ради від командира військової частини, де служать наші земляки, надійшло прохання про надання благодійної допомоги у вигляді безпілотного літального апарату – ударного дрону. 

Таким чином, задля допомоги нашим воїнам – захисникам, у Шаргородській громаді   розгорнувся справжній марафон в якому взяли участь всі  небайдужі мешканці громади незалежно від віку та соціального статусу, місця   проживання та особистих інтересів,  віросповідання та політичних вподобань.

Варто відзначити, що до збору коштів  долучилися мешканці  Джуринської та Мурафської  територіальних громад.                                                                                                

Загальна сума на початку мистецької акції  становила 402 тис.грн.

У заході також прийняла  участь народна депутатка України  Лариса Білозір, яка внесла свій благодійний внесок у загальну справу в сумі  20 тисяч гривень.

До  марафону долучився і наш земляк  з с. Гибалівка Йосип  Заволович,  який запросив до участі у ньому співака, актора кіно, заслуженого артиста України Михайла Грицкана. Крім чудової програми,  для військових-земляків вони привезли 7 касок і  7 бронежилетів.                                                                                                                                                          

Тепло привітав  шаргородців  наш земляк з с.Копистирина,  художній  керівник Київського вокально–хореографічного ансамблю  «Україночка», народний артист України Віталій Юхименко.

Міський голова Володимир Барецький, завершуючи свято, побажав усім миру та злагоди, зазначивши, що даний захід проводиться з метою згуртування людей, бо тільки в єдності зможемо перемогти ворога. 

В знак гостинності та вдячності  вручили гостям благодійного концерту короваї, пам’ятні сувеніри та квіти.                                                                    

Протягом усієї   мистецької акції  посеред площі стояли скриньки, де кожен бажаючий міг долучитися до збору коштів для  придбання «Шаргородського квадрокоптера. Під час концерту незалежна комісія у складі трьох представників порахувала кошти та підбила підсумок зроблених внесків, яка становила 95 877 грн..

Дякуємо нашим  Збройним Силам України, які  із кожним днем наближають нашу Перемогу.  Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів для  придбання «Шаргородського квадрокоптера». 

Шаргородщина і надалі буде підтримувати військових: вірою, молитвою, працею і благодійництвом.

Разом до Перемоги!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора