Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина попрощалась із воїном -захисником рідної землі

Дата: 30.07.2022 18:48
Кількість переглядів: 1084

Україна переживає надзвичайно велике  випробування  у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з ворогом за власну незалежність. 

У цей надважкий час нашої історії мужні та сильні  сини своєї землі стали на її  захист. Таким патріотом України був і наш земляк з села Мишівське Дерень Андрій Миколайович, 13.12.1992 року народження.  У другий день війни, 25 лютого 2022 року, він пішов на фронт, щоб зупинити ворожу навалу та захистити українську землю від рашистів.

Андрій загинув  24 липня 2022 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області, в результаті артилерійського обстрілу  з боку ворога, внаслідок вогнепального поранення.

Командир відділення зенітного ракетного взводу 2 аеромобільного батальйону, молодший сержант Дерень Андрій Миколайович був відважним воїном, користувався авторитетом серед колег, мав сильну мотивацію до військової служби. Таким його й запам’ятають бойові побратими. Для односельчан він назавжди залишиться доброю та щирою людиною, вірним другом, люблячим сином та чоловіком, відважним захисником.

Сьогодні, 30 липня 2022 року, рідні, міська влада, односельчани, побратими попрощались з військовослужбовцем Збройних Сил України.

Він завжди буде в серцях кожного з нас!

Місцем вічного спочинку воїна стала Алея Героїв на Шаргородському кладовищі.

Світла пам'ять оборонцеві Української Держави!

Герої не вмирають!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора