Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З початку серпня Фонд вже направив на щомісячні виплати майже 300 млн гривень

Дата: 04.08.2022 08:02
Кількість переглядів: 124

З початку серпня на щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві та їх родин Фонд соціального страхування України вже направив понад 291 мільйон гривень. Упродовж серпня на цей вид виплат буде направлено загалом майже один мільярд гривень.

Фонд фінансує страхові виплати для українців попри війну, бойові дії та тимчасову окупацію – кошти вчасно та в повному обсязі отримують усі потерпілі, зокрема з Донеччини, Луганщини і Херсонщини.

Так, за час війни понад 180 тисяч потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або профзахворювань, а також членів їх родин отримали від ФССУ близько 4,8 мільярда грн щомісячних страхових виплат, зокрема:

? близько 40 тисяч потерпілих та їх родин з Донеччини – понад 1,1 мільярда гривень щомісячних виплат;

? 13,5 тисяч потерпілих і їх родин з Луганщини – понад 260 мільйонів гривень;

? понад 2 тисячі потерпілих і їх родин з Херсонщини – 39 мільйонів гривень.

Такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у наступному місяці за попередній.

Оперативна інформація про стан фінансування страхових виплат, лікарняних і декретних допомог щоденно оновлюється у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно, #фінансування_страхувальників і #фінансування_страхові.

 

Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора