Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В області проводяться виплати постраждалим внаслідок ракетного обстрілу 14 липня. Консультації можна отримати за номером телефону +380636538115

Дата: 04.08.2022 14:36
Кількість переглядів: 194

На Вінниччині вже здійснюються виплати постраждалим від ракетного обстрілу в обласному центрі 14 липня.

Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, наразі кошти отримали 25 громадян: 9 з родин загиблих та 16 постраждалих.

Розмір виплат:

- 50 тисяч гривень для сімей загиблих;

- 25 тисяч гривень тим, хто був госпіталізований.

«Наголошую, це стосуються не лише мешканців Вінниччини, бо ми знаємо, що на місці події були та постраждали люди з інших регіонів. Також є такі люди серед загиблих. І вони мають право отримати цю допомогу. Люди, які подали заяви, отримали виплати в той же день у вечері. Мама загиблого хлопчика з Херсона знаходиться не у Вінниці. Вона відправила необхідний пакет документів та вже наступного дня отримала виплати», - зауважила Наталя Заболотна.

Для допомоги постраждалим Начальник ОВА Сергій Борзов залучив позабюджетні кошти. Невідкладну фінансову допомогу в розмірі 3 мільйонів гривень надало ПрАТ МХП та Фонд «МХП-Громаді», також 500 тисяч грн. надійшло від приватного акціонерного товариства «Вінницький олійножировий комбінат».

Консультацію щодо виплати допомоги можна отримати у фонді «Обласний гуманітарний хаб».

Адреса: місто Вінниця , вул. Архітектора Артинова, 5/1.

Контактний телефон: +380636538115.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора