Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Успіх проведення опалювального сезону 2022-2023 років в наших руках

Дата: 12.08.2022 14:33
Кількість переглядів: 356

11.08.2022 р. о 10.00 год. відбулось перше організаційне засідання міського оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

На засіданні розглянуто питання  стану готовності  об’єктів теплового, водопровідно-каналізаційного господарств, житлового фонду, соціальної сфери та дорожньо-мостового господарства району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2022-2023 років.

Відкрив засідання заступник керівника штабу, начальник управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради Микола Ліщина, яким було вказано на необхідність виконання Наказу начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова від 30.05.2022р. № 452 та розпорядження міського голови від 10.06.2022 р. № 18 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери області до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2022-2023 років». Учасників засідання було ознайомлено з розробленим планом заходів з підготовки до опалювального сезону.

 Про стан готовності до осінньо-зимового періоду 2022-2023 р.р. прозвітували керівники комунальних установ громади. 

У засіданні штабу взяв участь Скрипник Вадим Вікторович – державний інспектор з енергетичного нагляду відділу енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Вінницькій області, який наголосив на необхідності якнайшвидшого усунення недоліків в підготовці до опалювального періоду.

Підвів підсумки  засідання оперативного штабу заступник керівника штабу, начальник управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради Микола Ліщина, яким було зауважено щодо необхідності оперативного усунення наявних недоліків у роботі та порадив доопрацювати проблемні питання для вчасного початку та належного проведення осінньо-зимового періоду 2022-2023 р.р., а особливо під час воєнного стану.                   

                                                                                  Відділ житлово-комунального господарства та екології

Фото без описуФото без опису 

                                                                                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора