Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шана та вічна пам'ять

Дата: 17.08.2022 15:44
Кількість переглядів: 346

На 81-му році життя перестало битися серце шанованого шаргородчанина, вмілого господарника, мудрого наставника та сильної духом людини Хмельовського Степана Андрійовича.

Він був талановитим  керівником, який віддав значну частину свого життя служінню людям, адже понад три десятиліття очолював велике колективне господарство в селі Сапіжанка. Завдяки  його управлінським знанням місцеве підприємство досягало високих показників у всіх галузях виробництва.

Хмельовський С.А. нагороджений орденом «Знак Пошани», у 1990 році йому присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства».

З 2000 року Степан Андрійович очолював Шаргородську раду сільськогосподарських виробників, допомагав  у вирішенні проблем, був мудрим порадником та вірним другом для кожного, хто працює на родючій шаргородській землі.

Хмельовський С.А., разом з дружиною, виховав та дав «дорогу у життя» дітям, радів онукам та правнукам. Сильний і люблячий – таким його й  запам’ятають рідні та близькі.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, розділяємо з ними біль втрати та гіркоту скорботи.

Вічна пам’ять Хмельовському Степану Андрійовичу. Добрий спомин про нього назавжди залишиться у серцях друзів, колег та знайомих!

Виконавчий апарат Шаргородської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора