Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання міського голови Володимира Барецького з Днем Державного Прапора України та 31-ою річницею Незалежності України

Дата: 23.08.2022 08:04
Кількість переглядів: 408

Для кожного з нас сьогоднішні святкові дні проходять з тривогою в серці та болем за рідну Україну. Урочистість та гордість за нашу державу переплітаються з переживанням за український край, за рідних та близьких.

День Державного Прапора України та День Незалежності України вкотре нагадують нам про довгий і тернистий історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави.

Сьогодні цей процес триває. В Україні продовжуються запеклі бої  за свободу, єдність, демократію  та право українців самостійно творити своє майбутнє. Сини та доньки нашої країни зі зброєю в руках знову виборюють право на життя, мир та спокій українців. Переконаний – Україна вистоїть, а після нашої Перемоги ми все відбудуємо – і населені пункти, і економіку держави.

Дорогі земляки! Нині ми переживаємо складні часи. Та прийде час, коли вільна та процвітаюча Україна займе гідне місце серед інших прогресивних держав.

Тож нехай не вичерпується джерело вашої надії та любові до рідної землі.

Бажаю усім життєдайної енергії, впевненості у власних силах, миру, міцного здоров'я та злагоди в родинах.

Будьмо сильними та згуртованими, захищаймо нашу Україну всіма своїми можливостями, з вірою в Бога, у кожного з нас та Збройні Сили України!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою,

Міський голова

Володимир БАРЕЦЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора