Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась двадцять третя сесія міської ради 8 скликання

Дата: 26.08.2022 14:31
Кількість переглядів: 359

Сьогодні, 26 серпня 2022 року, відбулась двадцять третя сесія міської ради 8 скликання під головуванням міського голови Володимира Барецького. У сесії міської ради взяли участь 23 депутати з 26-ти.

На початку сесії міської ради депутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні земляків - оборонців України.

21 жителю Шаргородщини вручено Почесні Грамоти міської ради та грошові винагороди за активну громадянську позицію, сумлінну  працю, високу професійну майстерність, наполегливість у роботі та з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

В ході пленарного засідання сесії депутатами було розглянуто тридцять шість проектів рішень.

В результаті розгляду та обговорення питань порядку денного депутатами міської ради прийнято рішення щодо зміни найменування та затвердження Статутів освітніх закладів громади. Крім того відкрито інклюзивні класи та введено посади асистентів вчителя у Шаргородському №1 та №2, Лозівському, Руданському закладах освіти, а також у Шаргородському ЗДО №3.

З метою сприяння Збройним Силам України у здійснені функцій по обороні держави, надано згоду на передачу автомобіля КНП «Шаргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» з комунальної власності у державну власність однієї з військових частин України.

Прийнято ряд інших рішень, серед них:

- Про внесення змін до додатку Програми «Компенсація хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз на 2021-2025 роки» затвердженої рішенням 6 сесії міської ради 8 скликання від 16 лютого 2021 року №83.

- Про хід виконання бюджету Шаргородської міської територіальної громади за  ІІ квартали 2022 року  та затвердження звіту про його виконання.

- Про надання дозволу Шаргородському КП «Комунсервіс» на списання з балансу підприємства транспортних засобів та затвердження актів.

Також депутатами міської ради розглянуто та прийнято рішення, які стосувались земельних питань.

Необхідно зазначити, що усі проекти рішень, які виносились на розгляд депутатів міської ради, попередньо були розглянуті та опрацьовані постійними комісіями міської ради.

По завершенні сесії міської ради було обговорено питання щодо організації форми (дистанційної/очної) навчання у школах громади. Крім того міський голова Володимир Барецький поінформував присутніх та онлайн аудиторію про роботу, яка наразі проводиться у громаді в контексті турботи про внутрішньо переміщених осіб та членів сімей захисників України. Піднімалось також питання щодо організації опалення приміщень шкіл громади.  

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора