Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомагаємо Збройним Силам України разом!

Дата: 01.09.2022 14:34
Кількість переглядів: 314

З перших днів повномасштабного вторгнення ворога на нашу рідну землю, усі жителі Шаргородської територіальної громади активно та самовіддано допомагають Збройним Силам України. Осторонь не стоїть ніхто.

Сьогодні, до міської ради, від наших захисників (назва не вказується з міркувань безпеки) надійшла Подяка в якій зазначено:

«Голові Шаргородської міської ради Барецькому Володимиру Івановичу. … від щирого серця висловлюємо Вам щиру вдячність за допомогу, яку Ви надаєте. Ваша безкорисна праця, яку Ви робите на благо Збройних Сил України сприятиме захистові територіальної цілісності та недоторканості нашої Батьківщини.

Завдяки допомозі таких ініціативних та відданих Україні громадян як Ви, допомога бійцям є дійсно ефективною та сприяє досягненню нашої спільної мети…».

З великим задоволенням  переадресовую цю Подяку кожному жителю Шаргородщини, усім тим, хто повсякчас долучається до збору різного виду  допомоги для Збройних Сил України. Вдячний кожному з Вас та пишаюсь Вами!

Ми продовжуватимемо робити все, що в наших силах, аби захисники та захисниці України відчували нашу підтримку, мали наснагу й надалі потужно боронити рідний край від ненависного ворога.

Бажаю усім Перемоги та ясного неба над головою!

Разом ми сила! Перемога буде за нами!

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З повагою,

Міський голова

Володимир БАРЕЦЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора