Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з прийдешнім професійним святом працівників галузі освіти Шаргородської громади

Дата: 29.09.2022 11:40
Кількість переглядів: 380

Заходи з нагоди відзначення професійного свята освітян відбулись сьогодні, 29 вересня, в залі засідань міської ради.

Із вітальним словом до представників цієї галузі звернувся міський голова Володимир Барецький: «Педагог – це більше, ніж професія. Це покликання та життєвий шлях.

Ви робите цінний вклад у розвиток підростаючого покоління нашої держави, віддаєте та ділитесь усім, що знаєте самі.

Освітянин, кожен на своєму місці, завжди працює на результат. Навіть в умовах війни, коли славні воїни ЗСУ боронять Україну від ворога, Ви робите усе від Вас залежне, аби діти Шаргородської громади здобували освіту максимально якісно та комфортно. Знаю, що це нелегко, тому високо ціную Вашу працю.

Вдячний Вам за професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян і справжніх патріотів України».

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, за багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у педагогічній діяльності  та з нагоди Дня працівників освіти кращі представники цієї професії отримали Почесні Грамоти міської ради та грошові премії. Відзнаками міської ради та грошовими винагородами були нагороджені  також викладачі, тренери та юні спортсмени Шаргородщини.

Вітали освітян зі святом начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік та голова профспілкового комітету працівників освіти Григорій Мельник. Вони побажали усім здоров’я, радості і миру та вручили нагороди.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора