Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Медики Шаргородщини отримали від благодійників автомобіль швидкої допомоги

Дата: 12.10.2022 14:48
Кількість переглядів: 113

 З перших днів повномасштабної війни в Україні Шаргородську територіальну громаду активно підтримують благодійники з закордонних регіонів-партнерів. Допомога надходить, як від громад, громадян міст-побратимів,  так і від організацій.

За сприяння міського голови Володимира Барецького та завдяки підтримці і плідній співпраці з релігійними організаціями, цими днями до комунального некомерційного підприємства «Шаргородська міська лікарня» було передано автомобіль швидкої допомоги марки Peugeot Boxer.

Передачі автомобіля передувала велика робота. Міський голова з відповідним проханням звернувся до місцевих священослужителів римо-католицької церкви, які, в свою чергу, у співпраці з вірянами з Англії та Польщі, змогли придбати цей автомобіль, переобладнати його та передати на Шаргородщину.

Автомобіль буде використовуватися Шаргородською лікарнею за призначенням, а також залучатиметься до забезпечення транспортування важко хворих пацієнтів до обласного центру.

Машина швидкої допомоги обладнана найнеобхіднішим устаткуванням, кисневою розводкою, засобами для надання першої медичної допомоги.

 

Виконавчий апарат Шаргородської міської ради висловлює щиру подяку священослужителям Санктуарію Страстей Господніх (м.Шаргород), закордонним партнерам та благодійникам за увагу та розуміння нагальних проблем Шаргородської громади і таку необхідну в ці складні часи підтримку!

Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора