Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підведено підсумки культурно-мистецької акції «З вірою у Перемогу!»

Дата: 17.10.2022 13:29
Кількість переглядів: 579

Вже вкотре наша громада гуртується задля спільних ініціатив, направлених на допомогу нашим воїнам в боротьбі з російським агресором. А тому, за ініціативи міського голови Володимира Барецького та підтримки вірян храму Покрови Пресвятої Богородиці Православної Церкви України, за участю працівників культури громади, з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України на Шаргородщині була започаткована культурно-мистецька акція «З вірою у Перемогу!».

         Дана акція приводилася з метою збору коштів для придбання автомобіля (9 жовтня) та теплого одягу і взуття (13 і 16 жовтня) для воїнів Збройних Сил України в самому людному місці ринкових днів. Всі бажаючі, жителі та гості міста мали можливість долучитись до збору коштів і зробити свій внесок у спільну перемогу, адже навіть одна гривня є вагомим внеском у наближення перемоги у боротьбі з ворогом за волю рідної України!

         Благодійні заходи розпочинались загальнонаціональною хвилиною мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

          У виступах брали участь:

  • Муніципальний духовий оркестр, зразкова студія естрадного танцю «Роял-Денс» та солісти Центру культури та дозвілля Шаргородської міської ради,
  • Колективи та виконавці сіл Лозова, Івашківці, Сл-Шаргородська, Будне, Перепільчинці, Носиківка, Пасинки, Писарівка, Конатківці,
  • народний аматорський ансамбль народної пісні «Горлиця», будинку культури с. Дерев’янки, 
  • викладачі та учні Шаргородської школи мистецтв імені Миколи Леонтовича.

         Гарним внеском став виступ сім’ї Дениса та Інни Главацьких, які є неодмінними учасниками всіх благодійних акцій, які направлені на підтримку ЗСУ.

         Віряни Православної Церкви України разом із священником Протоієреєм Василем Вавриком  роздавали  смаколики за донат усім хто жертвував до скриньки. Також  проводився невеликий ярмарок-продаж солодощів,  виручені кошти з якого додались до загальної скриньки для підтримки наших воїнів.

         Родзинкою заходу стала родина Богацьких з Слободи-Шаргородської, матір і дітки, які сплели патріотичні обереги та продажем від яких зробили свій посильний внесок до спільної справи.

         Завдяки роботі працівників КО КРЕАТИВНИЙ ПРОСТІР «ШАР» всі ті, хто не зміг бути присутнім на концерті, могли дивитися пряму трансляцію заходів в режимі онлайн на сторінці у Фейсбук.

         Загалом, спільними зусиллями зібрано 102 тис.334 грн, з яких: 33 тис. 934 грн. на автомобіль та 68 тис. 400грн. на теплий одяг та взуття.

         Знаємо, віримо й впевнені, що ПЕРЕМОГА неодмінно буде за нами, адже вшанування сучасних захисників і захисниць України цьогоріч проходить під гаслом «Боролись! Боремось! Поборемо!».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора