Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь в онлайн-нараді Міністерства охорони здоров`я

Дата: 09.11.2022 10:47
Кількість переглядів: 114

8 листопада 2022 року відбулась онлайн-нарада Міністерства охорони здоров’я України з питань розбудови системи послуг із психологічного здоров’я у територіальних громадах. Захід відбувся під патронатом Першої Леді Олени Зеленської.

Представниками від Шаргородської територіальної громади в онлайн засіданні: секретар міської ради Катерина Кедик, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Ніна Михайлик,  начальник відділу освіти і спорту Володимир Кутнік, директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шаргородської міської ради Альона Куцолапська.

Учасники онлайн-наради ознайомилися із проєктом «Розбудова стійкої системи послуг з психічного здоров’я, як складова забезпечення добробуту громади».

Міністерством охорони здоров’я України, проєкт буде реалізовуватись на рівні громад в 8 областях. Важливість об’єднання зусиль для подолання викликів, що постали через війну, у сфері психічного здоров’я українців є важливою умовою для досягнення мети проєкту, а саме — створення системи, яка готова реагувати на всі виклики та здатна надати допомогу всім, хто її потребує.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора