Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюємо на Перемогу!

Дата: 11.11.2022 11:25
Кількість переглядів: 181

10 листопада з метою підтримки воїнів Збройних Сил України працівники галузі культури міста Шаргород та сіл Дерев’янки, Гибалівка, Політанки і Писарівка  продовжили проведення благодійної  акції «З вірою у Перемогу!» метою якої є збір коштів на підтримку воїнів Збройних Сил України.

У даному заході взяли участь народний аматорський ансамбль народної пісні «Горлиця», будинку культури с. Дерев’янки (керівник Тамара Мельник),  вокальний ансамбль будинку культури с.Політанки (керівник Лідія Носіковська), солісти та читці сіл  Політанки, Писарівка, Гибалівка та незмінний учасник усіх культурно- мистецьких заходів - Муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради (керівник Павло Чайковський).

Цього разу частували млинцями, кексами та канапками із салом та почеревиною усіх небайдужих жителів громади, котрі підтримали наші ЗСУ своєю грошовою пожертвою до скриньки.

Спільними зусиллями було зібрано  21330 грн.

Кожен житель нашої громади, кожен житель України бореться сьогодні з росією та, не зважаючи ні на що, наш народ ніколи не стане на коліна, а завжди буде боротись до великої ПЕРЕМОГИ!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора