Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З професійним святом, шановні працівники сільського господарства Шаргородщини!

Дата: 20.11.2022 07:50
Кількість переглядів: 183

Сьогодні в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя цій нелегкій, але такій важливій справі,  хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до розвитку найважливішої сфери життєдіяльності  нашої Шаргородщини.

Усі Ви, попри сучасні труднощі, завдяки професійній організованості, мудрості, багаторічному досвіду успішно проводите господарську діяльність.

Цьогоріч трудівники села, керівники та працівники сільськогосподарських господарств, фермери доклали максимум зусиль для того, щоб виростити і зібрати урожай, закласти основу на майбутній рік. Крім того Ви робите все можливе, щоб допомогти Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, односельчанам, які опинились у складних життєвих умовах та усій громаді. Кожен з Вас підкладає плече допомоги, коли це найбільш необхідно. Вдячний Вам за це!           

Вірю, що скоро прийде Перемога України, настануть кращі часи, і усі ми, спільними зусиллями, зможемо зробити ще більше для нашої держави, рідної Шаргородщини!

Здоров’я Вам міцного, радості, успіху, впевненості в завтрашньому дні та миру!

Нехай Ваша невтомна праця і досвід проростуть важким колоссям, квітучим садом, багатим і щедрим урожаєм, процвітаючою та сильною Україною!

Хай в усіх буде хліб і до хліба на столі!

З повагою,

Міський голова

Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора