Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція «З вірою у Перемогу!» продовжується

Дата: 28.11.2022 16:14
Кількість переглядів: 176

27 листопада з метою підтримки воїнів Збройних Сил України жителями сіл Слобода-Шаргородська, Будне, Лозова та Теклівка  Шаргородської територіальної громади було продовжено проведення благодійної  акції «З вірою у Перемогу!». До заходу, також, долучилися працівники культури міста. 

В концертній програмі цього разу брали участь солісти – вокалісти та читці будинку культури та ліцею с.Слобода-Шаргородська; народний аматорський ансамбль народної пісні будинку культури с. Лозова, керівник Ольга Бак; солісти – вокалісти  с. Будне, с.Лозова і Теклівка; солісти Центру культури та дозвілля Шаргородської міської ради та незмінний учасник таких заходів - Муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради, керівник Павло Чайковський.

Господині  вищезазначених сіл частували рибною юшкою, голубцями та випічкою всіх небайдужих жителів громади, котрі жертвували кошти на підтримку наших воїнів. Спільними зусиллями було зібрано 27 224 грн.

Ми, українці, повинні обов’язково зберегти в собі людяність,  попри всі жахіття та терор, попри весь біль, не втратити віру в нашу перемогу та щасливе майбутнє нашої країни та наших дітей.

Обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!!! Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора