Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подбаймо про красу рідного краю разом

Дата: 30.11.2022 10:07
Кількість переглядів: 407

В Шаргородській територіальній громаді розпочато акцію з озеленення міста. Протягом тижня в м.Шаргород проходитиме підготовка до висадження близько 40-ка молодих дерев в «зелених зонах» відпочинку громадян, а також вздовж Шаргородського кладовища.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до даної акції, здійснити свій внесок в екологічну історію міста, допомогти зробити його ошатним та комфортним.

В період з 1 по 6 грудня на місцях, де буде висаджено дерева необхідно вручну викопати досить великі ями (залучення відповідної техніки не рекомендується, щоб не пошкодити вже прокладені паркові доріжки). Завершиться акція 6 грудня, коли наші лісівники нададуть посадковий матеріал, і кожен, хто долучиться до даного заходу зможе посадити дерево, яке з часом буде радувати своєю красою жителів та гостей нашого міста.

 

Крім того, запрошуємо до співпраці осіб, які мають навики паркового дизайну. Ми готові до співпраці, будемо раді пропозиціям щодо розміщення саджанців у зонах відпочинку містян.

Бажаючим прийняти участь в даній акції необхідно зателефонувати  координатору – Черкевичу Олексію Анатолійовичу за номером телефону: 0972499905.

Зробимо наш рідний край кращим!

Виконавчий апарат Шаргородської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора