Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді розпочато заходи з посадки дерев

Дата: 06.12.2022 17:21
Кількість переглядів: 533

Підготовка до сьогоднішнього заходу по озелененню міста Шаргород велась тривалий час. Усі бажаючі мали можливість долучитись до цієї акції.

Силами працівників міської ради та комунальних установ міста було викопано ями під посадковий матеріал. А вже сьогодні 06 грудня  усі учасники акції висадили майже 40 саджанців молодих дубів у сквері біля Меморіалу Слави та зоні відпочинку біля КУ «Креативний простір «ШАР». Ще близько 20-ти дерев буде висаджено вздовж Шаргородського кладовища.

Необхідно зазначити, що молоді дерева (вік саджанців: 8-10 років)  вирощено та передано місту дочірнім підприємством  «Шаргородський райагроліс» ВОКСЛП «Віноблагроліс».

Працювали й шаргородські комунальники, які заздалегідь підготували ділянки для висадки дерев, а сьогодні підвезли воду для поливу щоб рослини прижилися і отримали максимальний поштовх для подальшого росту.

Проведення цього заходу дало можливість усім отримати гарні позитивні емоції, яких через складну ситуацію в Україні  так не вистачає.

Тепер необхідно зосередитись на догляді посаджених дерев, щоб вони розростались,  давали тінь, створювали красу і додатковий комфорт для жителів та відвідувачів міста Шаргорода.

 

На черзі – Плебанівський старостинський округ. Незабаром у селі Плебанівка, на місці колишнього смітника (центр села) також буде посаджено молоді дерева. Такі акції будуть проводитись й в інших населених пунктах Шаргородської громади.

 

Просимо усіх  бережно ставитись до молодих саджанців. Можливо саме  ці дерева стануть живою пам’яткою кожного шаргородчанина про часи війни, часи всеохоплюючої надії та епохальної  боротьби українського народу за життя в мирній та щасливій країні.

Все буде Україна!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора