Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійну культурно-мистецьку акцію «З вірою у Перемогу!» завершено

Дата: 13.12.2022 08:49
Кількість переглядів: 134

Цієї неділі, 11 грудня дійшла до завершення благодійна акція «З вірою у Перемогу!», ініційована Шаргородською міською радою та проведена спільно з старостинськими округами.

Метою даної ініціативи було дати можливість жителям та гостям Шаргородщини долучитись до збору коштів для придбання теплого одягу та взуття для наших воїнів Збройних Сил України, зробити свій внесок у спільну перемогу, адже навіть найменший внесок є вагомим у наближенні довгоочікуваної перемоги та у боротьбі з ворогом за волю рідної України.

До акції у цей день долучилися колективи та виконавці з Носиківки, Андріївки, Копистирина, Пасинок, Козлівки, а також працівники та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Як завжди, незмінним учасником заходів був муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради.

На знак пошани до загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та на виконання Указу Президента України благодійний захід розпочався хвилиною мовчання.

Впродовж концертної програми звучали патріотичні пісні, мелодії та вірші, а мешканців нашої громади які робили внески до скриньок, господині із Пасинок, Носиківки, Козлівки та Копистирина частували запашною рибною юшкою, смачними варениками та пиріжками, різноманітними смаколиками, випічкою та солодощами.

Спільними зусиллями було зібрано 27 тис. 500 грн.

Щиро дякуємо усім учасникам та організаторам заходу та усім небайдужим жителям нашої громади за вклад у Перемогу. Знаємо, віримо й впевнені, що вона неодмінно буде за нами!

Відділ культури і туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора