Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майже 25  тон гуманітарної допомоги Шаргородщина направила на Херсонщину

Дата: 15.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 115

Війна принесла на нашу землю велике горе, але попри все згуртувала нас. Ми сильні та єдині у прагненні свободи та миру для України, готові допомагати та підтримувати один одного.

Нещодавно жителі усієї Шаргородської міської територіальної громади, відгукнувшись на заклик міської ради, зібрали продукти харчування для жителів постраждалих від війни регіонів України.

Отримали  прохання про таку допомогу з постраждалої від окупантів Херсонщини. Тому сьогодні Шаргородська міська територіальна громада направила для потреб жителів Херсонської області майже 25 тон продукції.  

Піклування про людей, які потерпають від бойових дій – це завдання кожного з нас. Шаргородці це добре розуміють. Надзвичайно багато жителів старостинських округів громади та міста Шаргород надали допомогу у вигляді продуктів харчування: картоплі, столового буряка, моркви, капусти, плодоконсервних виробів тощо.

На централізованому пункті збору усю надану продукцію  було пофасовано, відвантажено та відправлено до місця призначення.

З цього приводу міський голова Володимир Барецький, на своїй сторінці в соцмережі зазначив: "Я вдячний кожному жителю Шаргородської громади за щирість та щедрість. Пишаюсь Вами! Дякую Богу, що маю у Вашій особі опору, підмогу  та надійне плече! За надану допомогу також дякую нашим аграріям Анатолію і Сергію Дідикам, які забезпечили транспорт для відвантаження та перевезення гуманітарного вантажу.

Шановні шаргородці! Маючи сьогоднішній результат нашої спільної роботи, з упевненістю можу сказати, що ми непереможні, разом ми сила!"

Слава Україні! Слава ЗСУ!  Слава українцям!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора