Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородці засвітили новорічну ялинку

Дата: 20.12.2022 08:34
Кількість переглядів: 123

Мирне дитинство неодмінно повернеться до дітей України з Перемогою, яку у важкій боротьбі  здобувають сьогодні їх батьки, брати, дідусі в гарячих точках країни!

У теперішній непростий час усім дітям особливо потрібна новорічна радість та посмішка. А ми, дорослі, маємо зробити все, аби довгоочікувана зустріч діток зі Святим Миколаєм Чудотворцем відбулась.

В День Святого Миколая, працівниками та вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості, для юних жителів Шаргородської громади, було організовано свято з піснями і танцями, хороводами і  подарунками, з усіма іншими атрибутами веселого дитячого дійства.

Усіх присутніх зі святом Миколая Чудотворця та прийдешніми новорічними святами привітали міський голова Володимир Барецький та народний депутат України Лариса Білозір.

Театралізоване дійство, яке відбулось біля центральної ялинки, подарувало діткам багато яскравих емоцій та позитивної енергії.

Учасники святкування засвітили новорічну ялинку Шаргородщини! Нехай вона радує дітей, усіх жителів та гостей Шаргородської громади. Нехай якнайшвидше на нашу землю прийде мир та радість!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора