Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар-практикум клубних працівників Шаргородської громади

Дата: 21.12.2022 14:22
Кількість переглядів: 135

20 грудня поточного року відбувся семінар-практикум працівників закладів культури клубного типу  Шаргородської громади на тему: «Традиційні  та інноваційні форми роботи у закладах культури Шаргородської територіальної громади», в якому взяли участь директори будинків культури, завідувачі клубами, керівники народних колективів, художні керівники,  працівники Центру культури і дозвілля, заступник директора Вінницького обласного центру народної творчості Олена Назарець  та начальник відділу культури і туризму Шаргородської міської ради Тетяна Янчурська.                 

Директор Центру культури і дозвілля Роман Підпалюк привітав усіх присутніх та ознайомив з планом роботи учасників семінару.

Одним з пріоритетних напрямків роботи закладів культури є розвиток хореографічного мистецтва, як засіб для розвитку дітей і молоді. Керівник зразкової  дитячої студії естрадного танцю «ROYAL DANCE» Центру культури і дозвілля Тетяна Винокур зробила відео презентацію творчої діяльності колективу та провела показовий виступ, по закінченню якого виступаючі отримали солодкі подарунки від народного депутата Лариси Білозір.

Про діяльність шахово–шашкового любительського клубу «Гросмейстер» та спортивного клубу із боротьби дзюдо «Сенсей» з відеоматеріалами проінформували присутніх директор Центру культури і дозвілля Роман Підпалюк та Сніжана Морозюк, директор Будинку культури с.Слобода-Шаргородська

Оксана Вихристюк - директор музею образотворчого мистецтва розповіла про діяльність клубу людей поважного віку «Калинове  намисто», про організацію різноманітних заходів, зустрічей, майстер-класів для членів клубу із демонстрацією фотослайдів. Запросила відвідати засідання клубу не лише для переймання досвіду, але й для приємного проведення часу, а також запропонувала методичну допомогу кожному, кого зацікавить така форма роботи.

Заступник директора обласного центру народної творчості Олена Назарець розповіла про інноваційні методи роботи в області, їх поєднання з традиційними. Особливу увагу звернула на методику адаптації давньо забутих форм роботи до умов та реалій сучасності, чим викликала неабиякий інтерес у присутніх.

Начальник відділу культури і туризму Тетяна Янчурська наголосила у своєму виступі на необхідність приділення особливої уваги  залучення до традиційних та інноваційних форм роботи у теперішній складний час внутрішньо – переміщених осіб. На завершення поінформувала присутніх про волонтерську роботу працівників культури у громаді та успіхи  благодійних ярмарків та  благодійної  культурно – мистецької  акції «З вірою у Перемогу!». Щиро подякувала всім за активну участь.

Зустріч відбулась у теплій та дружній атмосфері.

Відділ культури та туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора