Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники та підопічні КУ Центр надання соціальних послуг отримали святкові подарунки

Дата: 21.12.2022 13:33
Кількість переглядів: 178

Завершується 2022 рік. Він став важким випробовуванням для нашого українського народу. Рік повномасштабної війни з рф додав єдності у боротьбі за нашу незалежність, самостійність.

Саме в цей нелегкий час, коли людей, які потребують турботи і матеріальної допомоги стає все більше і більше. Важко знайти людину, здатну сприймати чужі проблеми як свої, а ще надавати матеріальну допомогу.

І як чудово, що такі люди є!

Як і щороку, напередодні Новорічних та Різдвяних свят до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради від імені народного депутата України Лариси Білозір завітала помічник народного депутата Юлія Задорожна з новорічними подарунками та солодощами.

Солодкі подарунки отримав кожен соціальний робітник та підопічний КУ Центр надання соціальних послуг, а це 350 осіб.

Директор КУ Центр надання соціальних послуг Людмила Каспрук від імені колективу і підопічних висловлює щиру вдячність народному депутату України Ларисі Білозір за надану можливість створити святковий настрій для осіб, яким надаються соціальні послуги.

Колектив та підопічні КУ Центр надання соціальних послуг висловлюють теплі слова подяки за створене новорічне свято для людей поважного віку.

КУ Центр надання соціальних послуг



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора