Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 25-та сесія міської ради 8 скликання

Дата: 22.12.2022 15:38
Кількість переглядів: 178

Сьогодні, 22 грудня 2022 року, відбулась двадцять п’ята сесія міської ради 8 скликання.

Перед початком сесії міської ради вихованці та викладачі Шаргородського Будинку дитячої та юнацької творчості привітали усіх шаргородців з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

 

Головував на засіданні міський голова Володимир Барецький, який прозвітував перед присутніми у залі  та онлайн аудиторією про заходи, які були проведені міською владою в період з грудня 2021 року по грудень 2022 року.

У роботі сесії міської ради взяла участь та виступила начальник Жмеринської районної військової адміністрації Інна Цимбал. Очільник району вручила двом багатодітним матерям-жителькам  Шаргородської міської територіальної громади державну нагороду «Мати-героїня» та привітала їх з присвоєнням цього почесного звання.

Також було вручено Почесні Грамоти Вінницької обласної Ради: міському голові Володимиру Барецькому – за професіоналізм у роботі та з нагоди відзначення ювілейного Дня народження; начальнику відділу «ЦНАП» Сергію Задорожному – за сумлінну працю та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

 

Загалом в сесії міської ради взяли участь 22 депутати із 25-ти.

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

В ході пленарного засідання сесії міської ради було розглянуто 26 проектів рішень.

Розглянувши перше питання порядку денного сесії, депутати міської ради прийняли рішення «Про визнання повноважень депутата Шаргородської міської ради 8 скликання Мотишена Михайла Казимировича». Міський голова вручив Михайлу Казимировичу відповідне посвідчення та побажав плідної праці на благо жителів громади.

Під час розгляду питання «Про бюджет Шаргородської міської територіальної громади на 2023 рік» відбулось активна дискусія щодо  формування окремих пунктів видатків бюджету-2023. В результаті обговорення сесією ухвалено кошторис за яким житиме громада у 2023 році.

Також депутатами розглянуто та прийнято рішення з інших питань порядку денного, серед яких:

-  Про заслуховування інформації про стан законності і правопорядку на території Жмеринського району та результати діяльності Жмеринської окружної прокуратури упродовж 9 місяців 2022 року;

- Про затвердження  Програми "Енергодім Шаргород" на 2023–2025  роки;

- Про надання дозволу на здачу в оренду частини нежитлового приміщення в  будівлі КНП «Шаргородський ЦПМСД» Шаргородської амбулаторії ЗПСМ;

- Про припинення комунального   підприємства  «ДОБРОБУТ- КОПИСТИРИН» шляхом  реорганізації (приєднання);

- Про  затвердження Програми про здійснення компенсаційних виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі жителям Шаргородської територіальної громади на 2023-2025 рік;

- Про затвердження в новій редакції «Положення про порядок надання одноразової адресної матеріальної допомоги жителям Шаргородської міської територіальної громади з міського бюджету» затвердженого рішенням від 20 травня 2022 р №468 двадцять першої сесії восьмого скликання.

В ході сесії міської ради, прийнято низку рішень із інших питань життєдіяльності Шаргородської громади та земельних відносин.

Усі проекти рішень сесії міської ради попередньо були розглянуті профільними постійними комісіями міської ради.

На завершення сесії, міський голова Володимир Барецький привітав шаргородців із прийдешніми святами, подякував за активну співпрацю у році, що минає та побажав усім миру і злагоди.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора