Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Новим Роком та Різдвом Христовим, шановні шаргородчани!

Дата: 31.12.2022 08:05
Кількість переглядів: 93

Добігає кінця 2022 рік. Хоча для багатьох українців він розпочався не 1 січня, а 24 лютого 2022 року, і завершиться в день Перемоги українського народу над агресором.

Минає ще один рік незалежності України. Він непомірно важкий. Свою  самостійність та волю вся українська нація знову захищає, йдучи надзвичайним шляхом. На жаль, ціною життів своїх найкращих синів та доньок.

Чимало планів та задумів вдалось реалізувати. Та війна перекреслила більшість завдань, які хотілось виконати у поточному році. Переважна частина справ та проблем, які мені довелось вирішувати, додалось у зв’язку з війною в Україні.

На порозі Нового Року та Різдва Христового  всі ми маємо можливість окреслити для себе певну мету, і наполегливо йти до її досягнення. Найголовніший план та мрія кожного з нас – Перемога, мир та відбудова країни.

Вдячний Богу за Збройні Сили України, які є потужним щитом для нашої держави, для усіх нас. Прошу у Всевишнього сили, витримки та здоров’я для кожного військовослужбовця, кожного волонтера та усіх, хто своєю щоденною працею наближає перемогу України у жорстокій та жахливій війні.

Вдячний шаргородцям за те, що вміють бути єдиними, за підтримку,  співпрацю та конструктивний діалог, за той життєвий досвід, який я проживаю разом з усією громадою!  

За останній рік ми стали сильнішими і все ж таки потребуємо підтримки один одного. Тож будьмо цілісними у прагненні зробити нашу Шаргородщину комфортнішою та сильнішою, докладімо максимум зусиль для отримання позитивних результатів.

Вітаю усіх Вас, шановні жителі Шаргородщини, з прийдешнім 2023-м роком та Різдвом Христовим! Бажаю здоров’я, віри, життєвих сил та сімейного затишку.

Помолімось за наших воїнів, згадаймо загиблих військових та цивільних. Бережімо один одного!

З вірою в Україну! З вірою в український народ! Разом до Перемоги!

З повагою,

Міський голова

Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора