Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький прийняв участь у Службі Божій в Храмі Святого Юрія Переможця с.Гибалівка

Дата: 01.01.2023 15:31
Кількість переглядів: 155

Здійснилась мрія багатьох жителів села Гибалівка: на території населеного пункту відкрито Храм Православної Церкви України, який названо на честь Святого Юрія Переможця.

Сьогодні міський голова Володимир Барецький  прийняв участь у Службі Божій спільно з релігійною громадою парафії Святого Юрія Переможця  с.Гибалівка  Жмеринського району  Вінницько-Тульчинської єпархії Української православної церкви (православної церкви України), побував  у Храмі, який тільки розпочав діяти.

Вітаючи  протоієрея Василя Ваврика та прихожан з відкриттям  Храму та новорічно-різдвяними святами, міський голова подарував ікону Ісуса Христа, а також передав документи, які підтверджують передачу в користування релігійної громади адмінбудівлі та земельної  ділянки.

Відкриття Храму в селі Гибалівка – це  хвилююча подія і, поряд з цим, розумієш – скільки ще потрібно докласти зусиль, щоб все облаштувати та довершити. Але гарний початок уже зроблено і тому є переконання, що зовсім скоро ми побачимо цю святиню оновленою та величною.

Усі присутні сьогодні у Храмі Святого Юрія Переможця  молились за воїнів Збройних Сил України, мир та радість для кожного з нас.  В теперішній нелегкий для нашої України час, такі події додають сили та віри у щасливе майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора