Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Символ Перемоги з фронту – для шаргородців

Дата: 10.01.2023 12:51
Кількість переглядів: 176

Жителі Шаргородської громади, міська влада, меценати та благодійники постійно долучаються до збору та передачі на фронт різного виду допомоги. На запити наших воїнів-земляків систематично передаються медикаменти, спорядження, технічні засоби, будівельні матеріали, продукти харчування, тощо. Все для Перемоги та заради підтримки наших бійців!

Сьогодні Шаргородському міському голові Володимиру Барецькому з фронту (військову частину не зазначаємо з міркувань безпеки) було передано Український Прапор, на якому свої підписи та повідомлення для шаргородців залишили бійці-земляки, які зараз перебувають на передовій, захищаючи незалежність Української Держави.

Такі вісточки з фронту  символізують відвагу  українських воїнів, сповіщають про те, що кожен з них прагне якнайшвидше повернутись до рідних домівок з перемогою, додають впевненості у тому, що ми вистоїмо та в цьому надважкому протистоянні переможемо. В цьому впевнені і наші воїни, бо на Прапорі написали: «Рабів до раю не пускають!».

Дякуємо нашим оборонцям, за їх патріотизм, відвагу та самовідданість.

Шановні шаргородці! Будьмо стимулом та підтримкою для наших захисників, станьмо потужним духовним щитом для кожного з них!

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора