Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдвяне свято для юних шаргородців продовжується

Дата: 18.01.2023 16:05
Кількість переглядів: 180

17 січня 2023 року для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей загиблих учасників АТО та дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів Шаргородської громади, а також для юних талантів Шаргородщини, було організовано свято, яке відбулось в актовій залі Шаргородського ліцею №2.

У різдвяному святі, яке відбулось за ініціативи Вінницької обласної військової адміністрації, відвідали Народний депутат України Ірина Борзова, Начальник Жмеринської районної військової адміністрації Інна Цимбал і міський голова Володимир Барецький, які привітали усіх та подякували нашим ЗСУ за відважну боротьбу та можливість  відзначати свята у родинному колі та у теплих домівках. 

В рамках візиту на Шаргородщину Народний депутат України Ірина Борзова запрошеним дітям вручила подарункові набори.

Міський голова Володимир Барецький спільно з Народним депутатом України Іриною Борзовою  вручили Грамоти Вінницької обласної військової адміністрації та  грошові сертифікати і відзнаки Шаргородської міської ради  переможцям фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, а також окремим викладачам та тренерам.

Директорам навчальних закладів Шаргородської громади Іриною Наумівною, у рамках реалізації програми ЮНІСЕФ,  було передано 19 боксів освітніх матеріалів  «Школа в коробці». Кожен такий бокс має вагу майже 48 кілограмів, його вміст розрахований на 40 учнів. Ці комплекти передбачені для забезпечення закладів освіти навчальними та прикладними матеріалами. 

Для усіх присутніх у залі звучали колядки, тож в залі панували позитивна атмосфера та гарний настрій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора