Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З метою соціально-психологічної підтримки окремих категорій населення, які постраждали від війни

Дата: 02.02.2023 15:58
Кількість переглядів: 141

Сьогодні, 02 лютого 2023 року, за ініціативи Шаргородського міського голови Володимира Барецького у залі засідань міської ради відбулася нарада з питань  соціально-психологічної підтримки окремих категорій населення, які найбільше постраждали від війни. У нараді взяли участь керівники управлінь та відділів міської ради, старости старостинських округів, керівник місцевого центру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, ряд інших керівників установ та організацій громади.

У своєму вступному виступі міський голова наголосив на необхідності посилення  уваги  до проблем окремих категорій населення, які найбільше постраждали від війни – воїнів, які повернулись додому через поранення чи внаслідок демобілізації, сімей загиблих, а також сімей  тих, хто в даний час бере участь у військових діях, тимчасово переміщених осіб.

Міський голова ініціював розробку та винесення на обговорення чергової сесії міської ради Програми соціально-психологічної підтримки окремих категорій населення Шаргородської територіальної громади, які постраждали у зв’язку з агресією російської федерації проти України на 2023-2025 роки.

Відповідні доручення було дано керівникам структурних підрозділів міської ради, старостам старостинських округів, іншим причетним до вирішення названої проблеми особам.

Робота в даному напрямку продовжується…

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора