Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вінницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує формування стрілецького батальйону ЗСУ

Дата: 06.02.2023 10:14
Кількість переглядів: 261

Вінницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – Захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

Мета таких підрозділів – виконувати завдання з відсічі збройної агресії та захисту Незалежності і суверенітету України. 

«Україну боронять відважні й вмотивовані захисники. Кожен може приєднатися до них. Зробити свій внесок у спільну перемогу. Нині на Вінниччині формують стрілецькі батальйони», – зазначив майор Олександр Яцко, заступник начальника відділу морально-психологічного забезпечення Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Долучитися до стрілецьких батальйонів можуть громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку та не мають обмежень за станом здоров’я.

Всіх, хто прагне наблизити нашу перемогу та приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ, чекають в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Вінницької області за місцем проживання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора