Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На фронті загинув воїн Збройних Сил України Микола Роздоба з Козлівки

Дата: 06.02.2023 13:58
Кількість переглядів: 384

З обпікаючим жахом і болем ми, шаргородчани, отримуємо кожну звістку про загибель на фронті наших земляків. Невимовно важко  повідомляти матір, батька, дружину, сина чи доньку про те, що рідна людина не зайде до домівки живою, здоровою та усміхненою. Зі сльозами на очах, квітами у руках та заспокійливим у кишенях кожен житель громади йде провести в останню дорогу полеглого бійця, віддати його належну шану, погорювати разом з рідними та усією Україною.

 

Сьогодні на Шаргородщину знову надійшла трагічна звістка про загибель воїна Збройних Сил України – нашого земляка з села Козлівка Роздоби Миколи Вікторовича, 29.05.1994 року народження.

Микола Вікторович народився і зростав в селі Козлівка. Навчався у місцевій школі, після її закінчення вступив до ВУЗу, де отримав спеціальність ветеринара.

З першого дня повномасштабного вторгнення ворога на рідну землю, молодий чоловік, не вагаючись, став до лав ЗСУ. Старший лейтенант Микола Роздоба на фронті виконував завдання командира стрілецької роти стрілецького батальйону, був надійним другом та опорою для побратимів. Вірний військовій присязі, у бою за Україну, виявивши стійкість і мужність, воїн загинув 05 лютого 2023 року біля населеного пункту Невельське Донецької області.

Висловлюємо співчуття батькам загиблого бійця, сумуємо разом з ними, низько схиляємо голови у скорботі.

Хай Господь прийме душу Миколи і дасть сил рідним та близьким пережити це горе.

Вічна пам’ять!

Герої не вмирають!

 

Про місце та час поховання воїна буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора