Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді розпочався новий благодійний марафон «Об’єднуємося заради Перемоги»

Дата: 07.02.2023 09:57
Кількість переглядів: 160

Відповідно до розпорядження міського  голови, з метою підтримки воїнів Збройних Сил України працівниками організацій  Шаргородської  територіальної громади,  п’ятого лютого було розпочато новий благодійний марафон  «Об’єднуємося заради Перемоги».

У заході брали участь: муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради,  солісти Центру культури та дозвілля Шаргородської міської ради, солісти будинку культури с.Перепільчинці, с.Козлівка. Програма концерту була наповнена виступами учнів Перепільчинецької гімназії та Козлівського ліцею.

Окремо хочеться відмітити неодноразову участь у благодійних заходах  Анастасії Московкіної з Харкова, що тимчасово проживає в с.Перепільчинці, яка своїм голосом зачарувала перехожих і в цей день.

До акції долучилися керівник та працівники супермаркету «Коровай»,  які частували людей, що вносили пожертви до скриньки своєю випічкою: печеними та смаженими пиріжками, бубликами, чебуреками, печивом та яблуками і, звичайно, запашним короваєм.

В цей день спільними зусиллями було зібрано 13 813,50 гри.

Наразі кожне місто, кожна громада, кожен житель України воює з росією. Незважаючи на великі обстріли нашої рідної землі, наш народ ніколи не стане на коліна, а завжди буде боротись.

Тож, об’єднуємось заради ПЕРЕМОГИ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора