Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада освітян

Дата: 07.02.2023 15:58
Кількість переглядів: 136

07 лютого 2023 року в міській раді відбулась нарада з керівниками шкіл Шаргородської громади під керівництвом  міського голови Володимира Барецького.

В нараді  взяли участь: начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік, начальник управління фінансів міської ради Наталія Дубчак та радник міського голови Микола Слободянюк.

Загалом було розглянуто питання перерозподілу освітньої субвенції на 2023 рік. Необхідність розгляду цього питання викликана тим, що після прийняття міського бюджету 22.12.2022 року, де було затверджено розподіл освітньої субвенції між навчальними закладами громади, було прийнято Постанову Кабінету Міністрів України №1472 від 30.12.2022р. «Про деякі питання розподілу обсягу освітньої субвенції на 2023 рік».

В січні місяці поточного року МОН України було надіслано декілька листів, якими деталізовано принципи розподілу освітньої субвенції між навчальними закладами.

Враховуючи названі документи, було розроблено новий проєкт розподілу освітньої субвенції між навчальними закладами громади, який було надіслано в навчальні заклади для ознайомлення та внесення відповідних пропозицій.

На нараді було висловлено цілий ряд пропозицій, які знайдуть своє відображення в остаточному варіанті проєкту, який буде запропоновано до розгляду на черговій сесії міської ради.

Крім цього розглянуто цілий ряд інших важливих питань життєдіяльності сфери освіти громади.

Відділ освіти і спорту міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора