Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний марафон продовжується

Дата: 13.02.2023 15:11
Кількість переглядів: 156

З метою підтримки воїнів Збройних Сил України працівниками закладів культури, освіти та місцевого бізнесу Шаргородської територіальної громади 12 лютого було продовжено благодійний марафон «Об’єднуємося заради Перемоги».

У заході брали участь: Солісти Будинку дитячої та юнацької творчості та будинку культури с.Конатківці, вихованці Шаргородського закладу дошкільної освіти №2, муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради, солісти центру культури та дозвілля Шаргородської міської ради, народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Шаргород».

Окремо необхідно відмітити Оксану Волянську та Дениса Главацького, які неодноразово приймали участь у благодійних заходах.

До акції також долучилися ПП Ковальська Ольга Степанівна та працівники гастроному «Шаргород», які частували людей, що вносили кошти до скриньки, своєю продукцією: печеними та смаженими пиріжками, варениками, печивом, чебуреками, запашним короваєм та гарячою юшкою. А ще своїми смаколиками пригощали працівники Шаргородського закладу дошкільної освіти №2.

Спільними зусиллями було зібрано: 14 663 грн.

У сьогоднішній  час усім нам потрібна сила єдності та наснага, ми  робимо все можливе для наближення ПЕРЕМОГИ України у війні з ворогом. Дякуємо усім, хто допомагає Батьківщині у ці нелегкі часи!

Відділ культури і туризму міської ради 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора