Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Небесна сотня білих журавлів

Дата: 20.02.2023 12:51
Кількість переглядів: 114

З метою увічнення великої людської, громадянської  і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості українців, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, сьогодні по всій Україні проходять заходи з нагоди  вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. 

Так, і в нашій громаді сьогодні пройшов ритуал вшанування пам’яті Героїв Майдану, за участю представників органів місцевого самоврядування та небайдужих містян. З номерами художньої самодіяльності виступили народний аматорський камерний вокальний ансамбль «Ірмос» та народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Шаргород».

До слова був запрошений міський голова Володимир Барецький, який у своєму виступі  відзначив особливу волелюбність та жагу до незалежності нашого народу.

Незалежність – слово тихе, а громом гримить із сивих століть і пробиває мури, і не дає заснути у наші дні. Не одне покоління кращих синів та дочок беззавітно клали і кладуть своє життя до ніг рідної неньки України, заради її спокою, її мирного існування, її свободи та незалежності.

Дякуємо усім присутнім за небайдужість, за збереження пам’яті тих страшних подій, пов’язаних з Революцією Гідності, які Україна ніколи не забуде.

Миру, достатку, утвердження гідної, незалежної, процвітаючої нації!

Фото без опису

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора