Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась розширена рада відділу культури і туризму міської ради

Дата: 23.02.2023 14:39
Кількість переглядів: 119

21 лютого, в приміщенні Шаргородської школи мистецтв відбулася розширена рада відділу культури і туризму за участю міського голови Володимира Барецького та працівників галузі культури громади. 

Засідання відкрила начальник відділу культури  і туризму Шаргородської міської ради Тетяна Янчурська. Хвилиною  мовчання вшанували пам'ять воїнів-земляків, які полягли за нашу волю в жорстокій війні.

Приємністю стало нагородження завідуючої клубу села Будне Надії Грищук подякою Вінницького обласного центру народної творчості з нагоди 55 річчя з часу утворення закладу. Від відділу культури  і туризму Шаргородської міської ради вручено подяку керівнику муніципального духового оркестру Павлу Чайковському за плідну творчу діяльність колективу та з нагоди другої річниці з часу створення. Гарними словами та квітами привітали іменинника дня - Віктора Копитка, завгосподарством Шаргородського музею образотворчого мистецтва. Також усі присутні привітали новопризначену колегу – бібліотекаря бібліотеки-філії с.Перепільчинці Тетяну Буняк.

Тетяна Василівна оглядово відмітила основні досягнення галузі за 2022 рік, підвела підсумки проведених благодійних акцій та марафонів, висвітлила основні проблемні питання та проаналізувала можливості перспективи на 2023 рік.

Далі присутні заслухали звіти директорів комунальних організацій Шаргородської міської ради: «Шаргородський центр культури і дозвілля» (Підпалюк Р.Л.); «Шаргородська центральна міська бібліотека» (Волощук Г.П.); «Шаргородський музей образотворчого мистецтва» (Вихристюк О.Л.), КРЕАТИВНИЙ ПРОСТІР «ШАР» (Куцак Н.В.), Шаргородська школа мистецтв  імені Миколи Леонтовича (Цибульська О.І.).  

Міський голова Володимир Барецький подякував усім культпрацівникам за їхню роботу, за активну участь в благодійних заходах, за самовідданість в щоденній праці.

Для зачитання проєкту постанови ради відділу культури і туризму Шаргородської міської ради було запрошено спеціаліста І категорії відділу Наталію Шалавінську.

Про необхідність написання грантів та особливості пошуку грантових пропозицій розповіла Іванна Фурман – спеціаліст відділу культури  і туризму.

В підсумку, Тетяна Янчурська побажала присутнім колегам миру та плідної праці на культурному фронті у поточному 2023 році.

Відділ культури і туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора