Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення міського голови Володимира Барецького

Дата: 24.02.2023 08:41
Кількість переглядів: 123

Минає рік з часу початку повномасштабної війни в Україні. Рік горя, жаху і розрухи; рік боротьби,  незламності і сили; рік віри, надії і єдності.

Важко зараз говорити про все, що ми з вами проживаємо. Ще важче,   коли в серці відгукується пам'ять про усіх загиблих в цій війні воїнів та вбитих цивільних українців.

Війна навчила нас цінувати важливість того, заради чого ми живемо.  Вона змінила життя кожного з нас назавжди, змінила звичний стан речей, які раніше ми просто не помічали.

За цей рік, який, мені здається, закінчиться в день нашої Перемоги над ворогом,  шаргородці стали єдиним фронтом у тилу, допомагали усім, чим могли: і матеріально, і духовно.  Знаю, що так буде до тих пір, допоки це буде потрібно Україні.  

Я вдячний Богу і кожному з Вас, шановні земляки, що спільно нам вдається підтримувати ЗСУ, що усі ми згуртувались, розуміючи усю складність сучасності, що зберігаєте спокій і віру в нашу Перемогу.

 

На фронт, захищати рідну землю від ворога, пішли надзвичайно багато наших земляків. Вони відважно і самовіддано  тримають мирне небо над нами, стримують ворога на всіх напрямках фронту і, обов’язково, переможуть. Україна переможе!

Кожна війна коли-небудь закінчується. Ціна Перемоги надважка - життя наших воїнів-патріотів. Ми в неоплатному боргу перед ними. Пам’ятатимемо про їх подвиг завжди!

Війна визначала все в нашому житті. А омріяна Перемога дасть поштовх для щасливого майбуття.

Ми все відновимо і відбудуємо, пам’ятатимемо і берегтимемо, примножуватимемо і розвиватимемося. Бо все буде Україна!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою,

Міський голова

Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора