Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська громада втратила воїна Національної гвардії України – Михайла Савчука

Дата: 07.03.2023 18:10
Кількість переглядів: 275

Обороняючи Україну від російського окупанта, виявивши стійкість, мужність та патріотизм, на фронті загинув наш земляк, воїн Національної Гвардії України Савчук Михайло Миколайович, 13.04.1989 року народження.

Народився Михайло в селі Андріївка Шаргородського району, разом з рідними проживав у селі Копистирин.

Михайло Миколайович  відважно та самовіддано захищав рідну землю від окупанта в складі спеціального підрозділу Нацгвардії України «Ягуар». Воїни-«ягуарівці» боронять Україну, беручи участь в найзапекліших боях  на передовій фронту. Будучи відважним спецпризначенцем,  Михайло Миколайович беріг Україну для сьогоднішнього і майбутніх поколінь українців, був опорою для побратимів, надією для кожного з нас.

Помічник гранатометника відділення взводу оперативного призначення роти оперативного призначення (на бронетранспортерах), солдат Нацгвардії України Савчук Михайло Миколайович 02 березня 2023 року героїчно загинув у бою з ворогом, в результаті танкового обстрілу позицій противником в районі населеного пункту Спірне Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого бійця. Усі, хто знав загиблого воїна, запам’ятають його, як добру та щиру людину, відважного захисника та оборонця кожного українця.

Нехай спомин про його подвиг ціною у життя буде вічним.

Герої не вмирають!

 

Про місце та час поховання воїна буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора