Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з розгляду звернень громадян щодо надання одноразової адресної матеріальної допомоги жителям Шаргородської міської територіальної громади

Дата: 20.03.2023 13:42
Кількість переглядів: 110

20 березня 2023 року в Шаргородській міській раді відбулось засідання комісії з розгляду звернень громадян щодо надання одноразової адресної матеріальної допомоги жителям Шаргородської міської територіальної громади.

Засідання комісії проходило під головуванням Ніни Михайлик -  начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Шаргородської міської ради,  заступника голови комісії, яка повідомила членів комісії про те, що від жителів міської територіальної громади надійшло сім звернень для надання їм матеріальної допомоги.

Громадяни, які звернулися, звертаються з проханням  надати їм допомогу на лікування, на поховання та для вирішення соціально-побутових питань.

Вивчивши наявну інформацію та розглянувши надані документи, лікарські довідки, акти обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей заявників, членами комісії прийнято відповідне рішення про призначення матеріальної грошової допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора