Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщині відбулась патріотична вистава «Крок до Перемоги»

Дата: 13.04.2023 11:03
Кількість переглядів: 181

Патріотична вистава відбулась у Центрі культури та дозвілля Шаргородської міської ради 12 квітня 2023 року.

В залі, де була присутня молодь Шаргородщини, панувала абсолютна тиша, витала енергія зосередженості та емоційного єднання з виступаючими. На сцені - показ патріотичної вистави від Народного студентського колективу «Маленький театр» Тульчинського фахового коледжу культури за мотивами книги Наталії Погребняк "МИ-ТІ".

Дійство, яке відбувалось, заворожило своїм змістом та насиченістю, а неперевершена гра акторів вразила кожного глядача, торкнулась найтонших струн юних душ шаргородців.

Ця вистава відбулась за ініціативи народного депутата України Лариси Білозір, яка привітала усіх присутніх з Великодніми святами. Акторів та молодь вітав також міський голова Володимир Барецький, який побажав усім здоров’я, злагоди, а головне – миру! Режисер-постановник та керівник акторської групи Любов Прилипко подарувала Шаргородській громаді, в особі Володимира Барецького, авторську книгу «МИ ТІ».

Пишаємося свою країною, гордимося Збройними Силами України, вдячні талановитим людям, які надихають та підтримують кожного з нас!

Все буде Україна!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора