Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання від народного депутата України Лариси Білозір для підопічних КУ Центр надання соціальних послуг із святом Великодня

Дата: 19.04.2023 11:06
Кількість переглядів: 122

Серед традиційних свят в українській культурі є свято Великодня. Воно вважається найсвітлішим, найважливішим святом весни й пов’язують його з Воскресінням Христовим, яке розкриває радість перемоги Божого Сина над смертю й вічним забуттям.

У Воскресінні християни вбачають підтвердження життя після смерті, що і є основним змістом святкування. Українці ретельно готуються до цього дня. Великодень нині символізує загальне відродження й оновлення.

 

Народним депутатом Верховної ради України  Ларисою Білозір 12 квітня 2023 року 327 підопічним та 33 працівникам комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради були надані  вітальні листівки зі світлим Святом Великодня та паски до святкового столу.

Соціальні робітники КУ Центр надання соціальних послуг рознесли листівки та паски по домівках підопічних.

 

Директор Людмила Каспрук, колектив та підопічні КУ Центр надання соціальних послуг, висловлюють щиру вдячність депутату Верховної ради України Ларисі Миколаївні Білозір, яка щорічно дбає про те, щоб одинокі люди мали можливість відсвяткувати свято Воскресіння Христового з святковими пасками.

Кожна людина потребує любові, прийняття та підтримки, а особливо людина в похилому віці та особа з інвалідністю, тому кожне вітання від Лариси Білозір для них є промінчиком душевного тепла та відчуття турботи і поваги.

 Хай Ваше серце, Ларисо Миколаївно, завжди буде сповнене радістю та теплом до ближнього!


КУ Центр надання соціальних послуг

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора