Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять! Шаргородщина віддає останню шану воїну ЗСУ Ігорю Магдалюку

Дата: 05.05.2023 16:20
Кількість переглядів: 253

Від нас пішов хороший та життєлюбний молодий чоловік, сміливий та виважений воїн Збройних Сил України, захисник рідної держави Ігор Володимирович Магдалюк.

Ігор народився 22 жовтня 1994 року в селі Конатківці, тут навчався в місцевій школі, а далі отримував освіту в обласному центрі. 14 червня 2022 року його було призвано на військову службу. До лав ЗСУ Ігор Володимирович  пішов без вагань та сумнівів, бо добре розумів важливість завдань, які буде виконувати.

03 травня при виконанні обов’язків військової служби солдат Ігор Володимирович Магдалюк, на жаль, загинув. Йому було лише 28 років! Тепер він буде ангелом-охоронцем для своїх рідних. І для всієї України!

Без найдорожчої людини залишились батьки та сестра.

Сьогодні, 05 травня 2023 року, рідні, побратими, однокласники, односельчани, міська влада, духовенство та жителі громади  провели в останню дорогу полеглого оборонця Української землі.

Похоронили воїна на Конатківському кладовищі.  

 

Ніколи не загоються рани в душах українців. Вже ніколи ми не пробачимо  окупантам того жаху, який проживаємо зараз, не простимо смерті наших найкращих і відважних людей. Надто боляче, коли гинуть молоді та перспективні люди, адже життя їхнє тільки починалось! Подвиг українських воїнів буде в нашій пам’яті навік!

 

Вічна пам'ять захиснику України!

Герої не вмирають!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора