Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний марафон на підтримку Збройних сил України «Об’єднуємося заради Перемоги»

Дата: 08.05.2023 15:50
Кількість переглядів: 154

В Україні триває війна, руйнуються міста й села, гинуть мирні мешканці. Сумно й боляче від того, як красиві міста перетворюються в суцільні руїни. Але українці - сильна духом нація, яка вміє самовіддано себе захищати, і вміє будувати. Ми переможемо і все буде добре!

З метою підтримки воїнів Збройних Сил України, відповідно до розпорядження міського голови, в місті Шаргород 7 травня продовжено благодійний  марафон  «Об’єднуємося заради Перемоги».

До участі долучились викладачі та учні Шаргородської школи мистецтв ім. М. Леонтовича (директор Олена Цибульська) з прекрасним виконанням музичних  композицій, які діти відтворювали на різноманітних інструментах: акордеоні, баяні, бандурі, фортепіано, синтезаторі, саксофоні, гітарі та ксилофоні. Солісти, дуети та ансамблі дарували присутнім вокальні твори.

Незмінною окрасою благодійного заходу був муніципальний духовий оркестр КО «Шаргородського центру культурі і дозвілля» Шаргородської міської ради, керівником якого є Павло  Чайковський.

Також, у благодійному марафоні прийняли участь працівники закладу харчування, керівником якого є підприємець Олександр Болюх. Вправні господині пригощали своєю випічкою: печеними пиріжками, печивом, кексами, усіх, хто донатив на ЗСУ.

Спільними зусиллями  на благодійному марафоні було зібрано – 15 тис. 685 грн.

Ми хочемо жити в успішній країні. А країну визначають люди. Коли кожен небайдуже ставиться до свого оточення і вирішує проблеми, які турбують, країна розвивається.

Дякуємо усім тим, хто допомагає Батьківщині «вижити» у ці нелегкі часи! Дякуємо усім хто приходить, щоб підтримати нашу благодійну акцію! Україна обов’язково переможе. Разом до перемоги, разом ми сила!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора